Barion Pixel
Nem. Hiszen az online és az ADMIN felületen minden mozdulatod látjuk:)
Igen. Akárhányan mehettek ,de nagyon fontos hogy mindenkinek külön regisztrációja legyen és a nevezési díj a Barion fiókjában teljesítve legyen. Ami nagyon fontos, hogy minden versenyzőnek be kell az összes QR kódot olvasnia, hiszen ha nincs egy leolvasva a következő nem érvényes.Ekkor vissza kell menni és leolvasni.
A távokat a szintidő alatt egyhúzamban kell teljesíteni! Ha szintidőn kívül mész a akkor a SZINTIDŐN KÍVÜL TELJESÍTVE lesz látható a neved mellett. Természetesen bármikor máskor megpróbálhatod újra!
Ez csak tőled és barátaidtól függ. Bármikor akár este, vagy hajnalban in indulhatsz/indulhattok. 0-24h :)
A fizetés után 1 hónapod van teljesíteni az általad választott távot. Ha lejár az egy hónap érvénytelen a nevezésed!
A távon a Rajtot, a Célt és a köztes ellenőrző pontokat QR kódok leolvasásával tudod igazolni a rendszerben. Ehhez egy olyan okostelefon szükséges, amin van egy QR kód olvasó applikáció és mobil internet előfizetéssel rendelkezik. A tájékozódáshoz mi a Locusmap, vagy az Alltrails alkalmazást ajánljuk. A használatukat lásd itt.>>> Locusmap illetve itt Alltrails.
Igen, ha egy távval végzel és van még erőd több távot akár az összeset is teljesítheted, természetesen ha neveztél a következő útvonalra.
Vissza kell fordulj az adott ponthoz és újra be kell olvasnod a QR kódot. Hiába fogod a következő pontnál beolvasni, a rendszer hibaüzenetben jelni számodra, hogy melyik pont nincs beolvasva.
Az erdőben minden pontnál van hálózat, tehát internet elérés is van, de csak akkor ha rendelkezel mobilinternet előfizetéssel. Van ahol nehezebben olvassa be, de frissíteni kell és menni fog:)
Ha egyedül mész és van nálad GPS, vagy okosóra GPS-el és tudod igazolni akkor elfogadjuk! Ha többen teljesítitek, akkor használd a társad mobilját! Ha egyik sincs akkor sajnos újra kell próbálkozni!
A szervező csapat tagjai az 50km-es távokat csak 18 éves kor felett ajánlják, alatta kizárólag szülői felügyelettel, hiszen ez több mint 10-20 órás táv is lehet. A többi távnál ajánlott a szülőnek eldönteni, hogy a gyermek milyen fizikai állapotban van. A szervezőcsapat tagjai semmilyen felelősséget nem vállalnak.
Igen, annyit látsz, hogy a versenyző úton van a főoldalon az éppen teljesítik alatt.
Igen. Ezért ajánlott GPS vagy okosóra haszálata. Túristatérképpel is lehet teljesíteni de nem ajánlott. A Locusmap nevű alkalmazásban,vagy az ALLtrails-ben be lehet tölteni a Tracket és könnyen lehet a segítségével tájékozódni. A használatukat lásd itt.>>> Locusmap illetve itt Alltrails.
Egy táv majd teljesíthető kerékpárral is! Infó tavasszal:)
Tölts le a telefonodra egy QR-kód leolvasó alkalmazást! Ezzel tudod "lefotózni" a kódot, (van olyan alkalmazás, ami egyből megnyitja az oldalt és van, amelyik előtte rákérdez, hogy megnyissa-e, illetve ezt a telefonon be is lehet állítani). Leolvasás után ha még nem tetted akkor kérlek jelentkezz be és ha minden rendben van akkor a felugró ablakban már láthatod is aktuális helyezésed az adott szakaszon.
Ha futóként csúszol ki a szintidőből, automatikusan sikeres túrázóként regisztrál a rendszer. Ha túrázóként érsz be szintidőn túl, az sajnos sikertelen teljesítésnek számít.
Sikeres teljesítés esetén a csobánkai Ötterem kávézóban kapod meg a befutó csomagodat. Link az Ötterem oldalára
Nyitva Tartás
Hétfő zárva
Kedd zárva
Szerda zárva
Csütörtük 12:00 - 17:00
Péntek 12:00 - 17:00
Szombat 12:00 - 20:00
Vasárnap 12:00 - 20:00